Testimonials

De vooropdracht 

Zo kan ik mijn sessie wel noemen die ik gehad heb bij Meesteres Sabrina.  Alles begon met verschillende opdrachten die ik diende uit te voeren voor de Meesteres om dan met haar een sessie te hebben.  Die opdrachten waren niet min, had er al enkele uitgevoerd en doorgestuurd als bewijs.  De dag voor en van de afspraak had ik nog 3 opdrachten.  De ballen diende keurig en netjes geschoren te zijn.  Ik diende 's ochtends te urineren in mijn wielerbidon en tot slot, voor mijn vertrek diende ik mijn chastity aan te doen.  Bij aankomst diende ik onmiddellijk het sleuteltje te overhandigen.  De afstand is ver ... Anderhalf uur rijden met gespannen ballen en pik in de wagen en zo'n kooitje aan ....  

De dag ervoor had Meesteres Sabrina me nog gemeld "wie zegt dat die eraf zou gaan morgen "   De toon was dus meteen gezet.  Ik had te maken met een strenge Meesteres .... die dan ook nog eens een schitterende uitstraling heeft.  Dominant  

Nadat ik haar eerst diende te begroeten kreeg ik de kans om te douchen.  Na de douche werd ik ondergedompeld in de wereld van Meesteres Sabrina.  Ik kreeg een spreidstang en werd vastgehecht met mijn polsen aan een ketting boven mijn hoofd.  De tepelklemmen waren pijnlijk en het was mijn betrachting om dit zo lang mogelijk uit te houden.  Het was nog "teasing" dat de Meesteres deed.  Verschillende zwepen uitproberen .... Telkens 10 slagen omdat we 10 augustus waren.   De zenuwachtigheid verdween langzamerhand en ik werd wat te mondig.  Bij een bepaalde zweep zei ik haar " U hebt er al meer als 10 gegeven Meesteres, we zijn maar de 10de " .... had ik dus beter niet gedaan.  Ik kreeg er 25 extra op pik en kont en niet de zachtaardigste .... 

De tepelklemmen was haar speelgoedje.   Maar voor mij was het afzien ... ik vroeg genade en kreeg die gelukkig.  Alleen was het afnemen van de klemmen enorm pijnlijk.  Ook tabasco diende ik mee te brengen, maakte deel uit van de vooropdrachten.  Nadat ze de chastity en de spreidstang had weggenomen diende ik voor haar te knielen en kreeg ik het tabascoflesje in mijn handen.  Meesteres Sabrina ging voor mij zitten en ik diende 20 druppels op haar laarzen te laten .... druppelen dus uit het tabascoflesje.  Dit diende ik keurig af te likken.  10 op elke laars ... mijn gehemelte en tong stond in brand maar de Meesteres was zo lief om me mijn wielerbidon aan te geven zodat ik kon drinken van mijn eigen urine.  

Nadien diende ik in haar kooi te gaan.  Ze liep rond in de ruimte maar het enige wat ik nog kon zien waren haar schitterende dijen en laarzen.  Toen deed ze vooraan in de kooi een opening op een kier waar ik mijn hoofd diende in te steken.  Voor mij stond er een hondenbakje met daarin de rest van mijn urine.  Die moest ik leeg likken.  Het lukte me helaas niet om alles te likken en er was een compromis.  Dan diende ik zweepslagen te aanvaarden van de cane.  

Meesteres Sabrina was zelf zo lief dat ik de cane mocht kiezen ... net als de tepelklemmen was ook dit hard te verduren.  5 slagen kreeg ik met de cane en ik voel het nog steeds ... zeker die 5de was afzien.  

Buiten tabasco diende ik voor Meesteres Sabrina ook nog zilveruitjes, frangipane cake en jam mee te brengen.  Dat had ik gedaan en de Meesteres maakte een schoteltje klaar waarin Ze die ingrediënten mengde.  Het hele bokaal zilveruitjes ging in de kom gevolgd door wat verkruimelde frangipane, een lepel of 3 jam afgewerkt met druppels tabasco.  Ik diende terug in de kooi te gaan en die ging op slot.  De opdracht luidde duidelijk : ALLES OPETEN .... JE KRIJGT EEN HALF UUR 

Ze verdween en liet me alleen achter.  Ik had al serieus afgezien met de tepelklemmen, de zweep en de cane dus ik begon stilaan te beseffen dat de wil van Meesteres Sabrina dient uitgevoerd te worden.  Ik at (bijna) alles op.  Ze was zo goed om mijn bidon erbij te zetten met water ... echt water.   

Toen de Meesteres terug kwam na een half uur was ze positief dat ik haar opdracht had voldaan, toch voor een groot gedeelte.  Ze deed de kooi open en ik had de reflex om eruit te komen waarop ik onmiddellijk een berisping kreeg "wie heeft toelating gegeven dat je uit de kooi mag komen"  Het is duidelijk dat elk foutje bestraft wordt en disciplinair is bij Meesteres Sabrina het code woord GEHOORZAMEN.   Ok, ze liet me dan toch uit de kooi op haar vingerknip en stilaan werd de finale voorbereid. 

Ik diende te gaan liggen op mijn rug en mijn handen werden opnieuw geboeid.  Ze nam ook een soort klem dat de mond open hield.  Ze betastte mijn tepels en daagde uit met haar geweldige borsten ... ze kwam zelf even over mijn hoofd hangen en ik had de reflex om haar borsten te willen nemen wat natuurlijk niet lukte.  Als straf kreeg ik nog wat druppels tabasco in mijn mond gekapt en liet ze sensuele spitting in mijn mond vallen .... 

Ze begon met mijn pik te spelen .... creëerde verschillende ruined orgasmes ... tot plots ik toelating kreeg van Meesteres Sabrina.  Ik spoot de ballen lekker leeg waarop Meesteres Sabrina een deel van de sperma opving en in mijn mond stak .... daarbij kreeg ik nog een toetje en voor de 2 keer was er spitting .... 

Dit is echt een geweldige ervaring geweest .... een Meesteres die streng, mooi en adembenemend is.  Op mijn terugkeer richting Gent was het lang rijden maar vooral lang nagenieten. 

Ik stuur u deze review omdat ik erg blij was met de sessie.

Zeer discreet, parkeren is gratis. En een geweldige uitrusting.

Meesteres Sabrina had geen haast, we hadden een praatje voordat de sessie begon. Ik kreeg de opdracht om me uit te kleden en mijn handen werden geboeid. Na een tijdje werd ik getrakteerd op een paar snelle trappen en mocht ik knielen. Ik voelde me zo volkomen machteloos. Ik heb genoten van elke seconde van de sessie. Het was mijn eerste sessie met Meesteres Sabrina en ik was erg blij en tevreden met haar service. Ik zal haar heel snel weer zien, geweldige dame met een geweldige persoonlijkheid. 

Mijn verjaardagscadeau!

Dit is wel flink nagenieten Mrs Sabrina

Bedankt voor de mooie opnames en fijne sessie

Hoop tot snel

Groetjes u slaaf Koetje.


PS tepels zijn nog gevoelig heerlijk 

Geweldige Meesteres, geweldige sessie.

Ze is voortreffelijk, charmant, intelligent en wreed. Ze respecteert mijn grenzen, maar ik twijfel er niet aan dat ze die in de loop van de tijd zal uitbreiden. Ik had geweldige ervaring! Ik denk dat als je een dom wilt die oprecht, zorgzaam, verbluffend en wreed is, je Meesteres Sabrina moet proberen.

Hier dan eindelijk het stukje hoe ik u zie.

Voor mij (en ik kan mij heel goed voorstellen ook voor andere serieuze onderdanigen) bent u in hoofdzaak iemand die dromen laat uitkomen. U voegt een stuk eigenheid toe aan de wensen, verlangens en fantasieën en maakt daarin het tot een onvergetelijke gebeurtenis voor de onderdanige (maar ik kan me voorstellen ook voor u). Ik zou haast zeggen verslavingsgevaar aanwezig, maar geen vrees Sabrina laat je niet beschadigd achter en is heel zorgzaam. Deze zorgzaamheid geeft me zoveel vertrouwen, dat het voor mij steeds makkelijker is mij over te geven en op die 

manier dichter bij mezelf te komen.

De ruimte is een perfecte afspiegeling van uzelf: classy, smaakvol en vol met leuk gemeen 'speelgoed'. Donker en zo opgeruimd. Een waar pareltje in bdsm-land.

U weet als geen ander (die ik ben tegengekomen in het leven) welke onvermoede mogelijkheden een mannelijke lichaam heeft en waartoe dat in staat is. De aangename prettige sfeer die hier natuurlijk ook voor nodig is en is bij u in goede handen, toch is het meer dan dat. Het lijkt erop alsof u (vanuit uw zuivere zijn, onbewust) elementen van tantra, hypnose of iets heeft bijgevoegd. Voor mij ook een heerlijk element uw talent in het kunnen vernederen, wat heb ik mij groots kunnen voelen door klein te mogen zijn. U heeft daarin, zo voelt het, mij aan de hand meegenomen en veilig laten beleven dat klein zijn ook echt klein kan zijn. Ik voelde mij het kleine jongetje in de speeltuin dat er geen genoeg van kan krijgen. Er is geen groter genot dan het genot prijs te mogen geven en daarvoor uw waardering te mogen krijgen. 

Dank dat u het kleine zuivere jongetje uit de winterslaap heeft gehaald. Ik weet zeker dat we nog veel mooie momenten zullen gaan beleven.