Serve Me

Wanneer je voor het eerst contact met mij opneemt, stel jezelf dan voor (ik heb niet je volledige naam nodig maar een naam om naar te verwijzen) een korte samenvatting van je interesses en wanneer je een sessie wenst. Dit is alles wat ik nodig heb om een ​​idee te krijgen of ik jou geschikt vind voor een sessie. Lees eerst Mijn website. Ik beantwoord zelden oproepen van nummers die ik niet ken. Wanneer je contact wil, kan dat via het contact formulier, door het sturen van een e-mail of een whatsapp bericht. Realtime sessies zijn op een selecte basis en een aanbetaling is vereist. Als ik niet het gevoel heb dat ik zal genieten van wat je zoekt of als je geen goede eerste indruk geeft, zal ik je niet zien, nieuwe klanten zijn op selectieve basis . 


Review

Vooropdracht, zo kan ik mijn sessie wel noemen die ik gehad heb bij Meesteres Sabrina.  Alles begon met verschillende opdrachten die ik diende uit te voeren voor de Meesteres om dan met haar een sessie te hebben. Die opdrachten waren niet min, had er al enkele uitgevoerd en doorgestuurd als bewijs.  De dag voor en van de afspraak had ik nog 3 opdrachten.  De ballen diende keurig en netjes geschoren te zijn.  Ik diende 's ochtends te urineren in mijn wielerbidon en tot slot, voor mijn vertrek naar de studio diende ik mijn chastity aan te doen. 

Read more..


Review

Ik stuur u deze review omdat ik erg blij was met de sessie.

Zeer discreet, parkeren is gratis. En een geweldige uitrusting.

Meesteres Sabrina had geen haast, we hadden een praatje voordat de sessie begon. Ik kreeg de opdracht om me uit te kleden en mijn handen werden geboeid. Na een tijdje werd ik getrakteerd op een paar snelle trappen en mocht ik knielen. Ik voelde me zo volkomen machteloos. Ik heb genoten van elke seconde van de sessie. Het was mijn eerste sessie met Meesteres Sabrina en ik was erg blij en tevreden met haar service. Ik zal haar heel snel weer zien, geweldige dame met een geweldige persoonlijkheid. 

Read more..

Duo-sessie

Secret Mistress

Do you want to meet her?
Make your appointment!

Beperkte beschikbaarheid

Zou je het leuk vinden om eens een duo-sessie te hebben met een Meesteres die jij (nog) niet kent? Deze Meesteres is in opleiding en vindt het leuk om jou als proefkonijn te gebruiken. 

Dus, heb je interesse... en droom je stiekem al een langere tijd van een sessie met twee Meesteressen? Neem dan contact op zodat we de afspraak kunnen bevestigen.


Tot snel!


kosten duo-sessie: €300,- per uur.